Cigarrer online

Vi har fotograferat cigarrer åt Cigarrkompaniet inför deras lansering av en butik på nätet enbart för cigarrälskare eller för den som vill ge bort ett fint rökverk till någon de tycker mycket om.

Cigarrkompaniet satsar på Kubanska cigarrer då de är klassade som världens finaste i alla kategorier.

När man fotograferar en handrullad cigarr och zoomar in detaljer med macro börjar man förstå att det är ett mästerligt hantverk bakom varje cigarr.

Köp gärna dina cigarrer på Cigarrkompaniet –> klicka in HÄR

Husfotografering

Du som väljer oss för Husfotografering gör ett tydligt val gällande kvalité. Från oss får du foto och 360 graders virtuella rundturer till marknadens bästa priser om så önskas. En för dig som mäklare personligt anpassad tjänst, med schysta villkor rakt igenom, vår tjänst tål vilken jämförelse som helst gällande pris och standard.

För en normalvilla är kostnaden strax under 2000kr för en husfotografering och virtuell rundtur, då ingår upp till 20 bilder och en 360 graders rundtur med 5 panoramabilder.

Säkerhetslås detalj vid lägenhetsfotografering

Vi utför Husfoto i Skaraborg och det kan du läsa mer om här

Vi fotograferar bland annat på följande orter:

 • Essunga
 • Falköping
 • Grästorp
 • Gullspång
 • Götene
 • Habo
 • Karlsborg
 • Lidköping
 • Mariestad
 • Mullsjö
 • Skara
 • Skövde
 • Tibro
 • Tidaholm
 • Töreboda
 • Vara
 • Hjo

 

Tips för Airbnb fotografering

Att presentera ditt boende med vackra sanningsenliga bilder är första steget för en lyckad uthyrning via Airbnb och det är ingen hemlighet att valet mellan liknande objekt går till den som har mest representativa bilder.

Med fina bilder ökar intresset och antal bokningar garanterat, här nedan kommer du att få några tips hur du tar första steget till bättre bilder.

1: Ljus

Ljus är fotografens bästa vän. Det ger ett naturlig djup, färg och kontrast i en väl komponerad bild. Bra belysning gör att ditt foto ser mer professionell ut, vilket gör att även du inger en professionell övertygelse till den som är intresserad.

Fotografera under dagen, tänd alla lampor, öppna persienner dra från gardiner och låt allt naturligt ljus strömma in. De flesta moderna kameror justerar för ljuspunkter så de mörkare områden syns sämre om skillnaden blir för stor, så rikt kameran bort från fönstren om det är möjligt.

Foto mot fönster

2: Fotografera mot ett hörn

Denna teknik visar ditt utrymme på ett fördelaktigt sätt och adderar extra dimensioner till fotot. Fotografi rakt mot en vägg kan göra ett utrymmet verkar mindre än i verkliga livet, medan hörn bidrar till att ge en känsla av perspektiv.

Komposition av ett foto är mycket viktigt. Tänk på tredjedelsregeln för balans. Skapa en unik upplevelse för betraktaren och din bostad kommer att få många intressenter!

Hörnfotografi

3: Städa & styla

Ta dig tid att ta bort personliga saker som fotografier kläder och skor. Det blir mindre störande för tittaren och gör din bostad mer inbjudande och rymlig.

Tänk som en inredningsarkitekt ordna några blommor, lite färsk frukt och torka av blanka ytor. Städa upp och gör så snyggt som det aldrig någonsin varit. Städa, men var säker på att foto så nära verkligheten som möjligt till det att när de som bokat anländer. Låt dina foton vara en sann bild av hur gästerna kommer att uppleva din bostad. Checklista inför husfotografering.

Bäddad säng

4: Lyft fram det unika

Har du en vacker bakgård eller uteplats? En grill? Ett fantastisk kök? Finns det leksaker i ett rum byggt bara för barn? Har du en vacker utsikt? En tvättmaskin och torktumlare? En öppen spis? Låt dina gäster veta mer om din bostad med bilder. Alla dessa saker lyfter din bostad från de som inte har dem.

Människor älskar de små detaljerna, saker som fyller ditt hem med liv och personlighet. Om du har en samling med LP skivor -en exklusiv espressomaskin -en ångdusch eller en liten samling äggkoppar lägga till bilder av dem. Var inte blyg, folk älskar intressanta saker och platser med personlighet.

Tekopp och tekanna

5: Fotografera utomhus

Det som är utanför är lika viktigt som insidan av din bostad. Hjälp till att ordna människors förväntningar på deras ankomst genom att fotografera din bostad från utsidan. Den bästa tiden att fotografera utomhus är den första och sista timmen av solljus på dagen, känd som ”Golden Hour.” Detta är den tid på dagen då ljuset är mjukast (mest diffust) och mycket av färgen i din omgivning visas som bäst.

Och glöm inte ditt kvarter eller stadsdel! Människor gillar att bygga förväntningar, så ta bilder av ditt område. De kommer att berätta om vad som var inom gångavstånd så om du bor nära en lokal attraktion, en bra restaurang, eller ett bra fiskevatten, lägg upp några bilder av det.

Kvartersfoto

Bonustips!

Generellt sett är mer – mer, så ju fler bilder du har desto mer intresserade kommer människor att bli av ditt boende. Försök att inte fotografera samma sak flertal gånger, men använd mer än gärna en mängd olika ämnen. Gå brett, gå detaljerat, och ge potentiella gäster en bra uppfattning om vad din bostad är för ett ställe. Sist men inte minst viktigt VAR ÄRLIG!

Vill du ha hjälp med fotografering i Skaraborg ställer vi upp med en prisvärd lösning!

Skall du hyra boende på semestern skall du börja här –> airbnb

Fotografering vid husförsäljning

Vi utför alla typer av fotograferingar till presentation vid försäljning av fastigheter.

Det vanliga är högkvalitativa bilder för presentation på webb eller i tryck sedan utför vi virtuella rundturer med panoramabilder av olika kvalité och den enkla mycket prisvärda varianten kan du se exempel på nedan.

Läs mer om husfoto här.

Fotografering Meddo i Uddevalla

Har varit i Uddevalla och fotograferat Meddo på Kungsgatan 24

fotografering-meddo-uddevalla-2fotografering-meddo-uddevalla-1

 

Resultatet blev så här!

 

Se till att dina kunder hittar dig på Google

Google My Business gör information om ditt företag synlig på Google Sök, Maps och Google+, så att dina kunder hittar dig olaptop-tabletavsett vilken enhet de använder, dvs om de använder stationär dator surfplatta eller telefon spelar ingen roll.

 

 
Om du ger kunderna rätt information vid rätt tillfälle, oavsett om det är köranvisningar till din verksamhet i Maps, öppettider i Sök eller ett telefonnummer som de kan klicka på i sina mobiltelefoner så har du skapat de bästa förutsättningar som finns på internet för att dina kunder på ett enkelt sätt hitta till dig.

nexus4

 

 

Google My Business hjälper dig att skapa lojala följare. Kunderna kan visa sin uppskattning genom betyg och recensioner, använda knappen +1 för att rekommendera ditt innehåll och dela vidare dina inlägg på Google+.

Lokal sökmotoroptimering

Lokal sökmotoroptimering är mycket enklare än vad de flesta tror, detta gäller speciellt ett litet land som Sverige med få företagskataloger som håller hög klass.

Har du som mål att visa ditt lokala företag för så många potentiella kunder som möjligt till den absolut lägsta kostnaden är det Google My Business som gäller.

Att sätta upp en Google+ Local sida är inte speciellt svårt men man får räkna med ca 1 timma sedan måste man verifiera att man är ägare till sin sida och det kan göras på lite olika sätt antingen genom mobilen via sitt telefonnummer eller med att google skickar ut ett vykort till din företagsadress med en kod du får knappa in på din google sida.

Detta kan vi hjälpa dig med i samband med fotografering så du snabbt kommer igång.